Questions
Sanjob
Twitter
Facebook
Instagram
Telegram
...
Sign in
Home
>
پزشکی
Viewed 45 times 0 Answers
0
من هر ۵ روز باید ۱۰۰ دلار بدم تا نسخه تمدید بشه ؟ من که از اول درخواست ۴۰ عدد قرص کرده بودم این چه داستانیه ؟
2021-08-30 16:00:00
Montreal
پزشکی
#دلار
0
Votes
0
Answers
45
Views
Similar Question:
#دلار
من چندین ساله که دیابت دارم و هفته پیش دکتر متخصص Endocrinologist من را به دکتر Ophthalmologist مشخصی در مونترال ریفر داد تا وضعیت چشم بررسی شود، قبل از معاینه منشی چشم پزشک صراحتا بیان کرد در بیمارهای دیابتی با وجود کارت ملدی هزینه ویزیت گرفته نمی شود ومن با شرط پوشش توسط کارت از دکتر وقت گرفتم ولی پس از پایان معاینه تقاضای 150 دلار جهت معاینه ،ان هم فقط بصورت نقد کرد و بیان کرد در صورتیکه دیابت به چشم صدمه زده باشد این ویزیت مجانی است، سوال من این هست که ایا این روش پذیرش بیمار و موکول کردن پ
2018-10-28 00:01:00
#Canada
[کارت ملدی]
پزشکی
0
Votes
0
Answers
48
Views
پسر ۶ ساله من هر دو دستش حالت اگزما شده و با کرم aveeno خوب نشده، کرم قوی تری میشناسید؟
2020-12-30 17:44:40
#Montreal
پزشکی
[اگزما]
پزشکی
0
Votes
0
Answers
45
Views
یه عکس از چشم دختر دوازده سالم میفرستم خواهشاً من و راهنمایی کنند خیلی نگران هستم این اتفاق از دیروز بعدظهر افتاده چیزی به چشم اصابت نکرده فقط در هنگام بازی با برگها گفت یه چیزی تو چشمم رفته من تشخیص یه گرد و خاک و دادم
2018-10-28 09:02:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
48
Views
جناب من پسر ۲ سالم تقریبا ۴-۵ روزه که روی ران جفت پاهاش و پشت ارنج جفت دستاش از این جوش و دونه زده البته هفته پیش یه سرماخوردگی داشت کهاونکامل خوب شد و چند روز بعد اینجوری شد کمی هم خارش داره به جز اونحال عمومیش خوبه ممنون میشمراهنماییبفرمایید.
2021-10-28 21:25:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
42
Views
یه عکس از چشم دختر دوازده سالم میفرستم خواهشاً من و راهنمایی کنند خیلی نگران هستم این اتفاق از دیروز بعدظهر افتاده چیزی به چشم اصابت نکرده فقط در هنگام بازی با برگها گفت یه چیزی تو چشمم رفته من تشخیص یه گرد و خاک و دادم
2018-10-28 09:02:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
48
Views
سلام به همگی من دارم اقدام میکنم برای ورود دادن همسرم به کانادا من و دخترم دو ماهه که اینجا هستیم و دخترم خیلی بی تابی پدرش رو میکنه وکیلم بهم گفته برای اینکه زودتر همسرت رو ورود بدیم یه روانشناس باید تایید کنه که بچه از نظر روحی تحت فشاره بخاطر نبود پدرش میخواستم بدونم شما پزشکی میشناسین که در این زمینه کمکم کنه
2024-01-15 00:00:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
7
Views
در تورنتو از کجا میتونم شیاف دیکلوفناک ۱۰۰ تهیه کنم؟
2021-01-21 16:45:38
#Montreal
پزشکی
[دارو]
پزشکی
[تورنتو]
پزشکی
[شیاف دیکلوفناک ۱۰۰ ]
پزشکی
[شیاف]
پزشکی
0
Votes
0
Answers
51
Views
من چندین ساله که دیابت دارم و هفته پیش دکتر متخصص Endocrinologist من را به دکتر Ophthalmologist مشخصی در مونترال ریفر داد تا وضعیت چشم بررسی شود، قبل از معاینه منشی چشم پزشک صراحتا بیان کرد در بیمارهای دیابتی با وجود کارت ملدی هزینه ویزیت گرفته نمی شود ومن با شرط پوشش توسط کارت از دکتر وقت گرفتم ولی پس از پایان معاینه تقاضای 150 دلار جهت معاینه ،ان هم فقط بصورت نقد کرد و بیان کرد در صورتیکه دیابت به چشم صدمه زده باشد این ویزیت مجانی است، سوال من این هست که ایا این روش پذیرش بیمار و موکول کردن پ
2018-10-28 00:01:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
48
Views
و دوشنبه ی گذشته روی لبه ی پلک بالایی چشم چپ من یه جوش زد که اولش سر سفید رنگی داشت و توی چند روز بعد کی کوچکتر و قرمز رنگ شد ولی یه برجستگی زیر پلکم بوجود اومد که مشخصه زیرش یه چیز گرد و متورم هست امروز عصر روی پلک در همون نقطه کنی تیره شده، شاید خونریزی شده باشه کمی هم پلک و گونه م مور مور می کنه و حالت بی حسی یا تورم داره در چند روز گذشته فقط قطره ی اشک کقنوعی استفاده کردم چون خیلی چشمم خسته می شد کسی از توصیه ای داره؟ آیا نیاز به دیدن پزشک یا چشم پزشک هست یا باید زمان بدم بهش که تورمش از بی
2021-05-29 19:47:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
45
Views
سلام دوستان کسی پزشک خانواده خوب میشناسه معرفی کنه؟ممنون
2024-01-14 00:00:00
#Montreal
0